Recensioner

Från Sundsvall, 4mil söder om Sundsvall. Ta första avfarten, från E4, till höger vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuter körtid.

Från Hudiksvall, 4 mil norr om Hudiksvall. Ta andra avfarten, från E4, till vänster vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuters körtid.

Recensioner!

från våra kunder

* Ett hundpensionat där man med gott samvete kan lämna sin hund/hundar och känna sig trygg och kunna njuta av sin semester. De har kunskapen, drivkraften och den rätta känslan för djuren. Djuren kommer i första hand. Rekommenderas varmt. Vi återkommer snart igen. De varmaste och gladaste Hälsningar från Veras o Albins husse o matte i Ljusdal/Jill o Benke*Toppen ställe! Känns tryggt att lämna sin kära familjemedlem här. Andra gången nu och kommer absolut bli fler ggr! Tack!* I dag hämtade jag hem mina tjejer som varit på kollo för första gången. Så goa och glada,  fotvård hade dom fått oxå. Sen la dom sej i bilen så nöjda och belåtna.. Ett stort tack till er som har hängt med tjejerna den här veckan. Dom kommer tillbacka  Molly och Tyra och matte tackar så mycke jag kan verkligen rekomendera detta ställe! / Lotta med hundar* Varmaste tack för en fin bekantskap! Ni tog hand om Maja på bästa sätt, då hon inte kunde följa med oss på hotell! Hon fick ett dygn på hundarnas 5-stjärniga hotell i Gnarp* Självklart får Djurkollo i Gnarp 5 stjärnor! Där känns det alltid lika tryggt att lämna in sin fybenta vän när man själv ska på semester, och man vet att dom har det så bra så med duktiga fröknar! Tack igen för denna gång! / Luna med familj

* Tackar för en underbar liten kanin kompis, så härlig och go! Extra plus till er härliga butik och fina service :) // Anna-Karin Gomes

* Ett bra ställe att lämna vovven på när man skall åka bort, får bästa ompyssling när det är dax för bad och trimmning av päls och kloklippning =) // Veronica Sjölander

* Varmaste tack för en fin bekantskap! Ni tog hand om Maja på bästa sätt, då hon inte kunde följa med oss på hotell! Hon fick ett dygn på hundarnas 5-stjärniga hotell i Gnarp;-) // Monica Fröjdh Nyberg

* Vi vill tacka er super tjejer för Doris tid hos er!! Ni är bara bäst ♥ God fortsättning!

// Susanne Arousell

* Har fått äran att ha min lilla staffe Miley på djurkollo i Gnarp i en hel vecka, både på dagis och pensionatet medan jag och pojkvännen åkt snowboard på dagarna. Miley var lika ivrig varje morgon att komma in till sina hundkompisar och de trevliga "fröknarna" :)

En plats med lugn och harmonisk miljö som drivs av människor som verkligen älskar och är duktiga med hundar!

Kommer absolut att lämna min hund här igen när det behövs!

Tusen tack för att ni tagit så bra hand om Miley!

//Frida & Hugo

* Tack tjejer! Alltid lika tryggt att lämna Elvis hos Er! Han trivs, det märks.

Tack för att ni alltid ställer upp när jag behöver Er. // Thomas

*Hejsan!

Ett STORT tack till er för att ni tog så bra hand om våran Krösamaja när vi var på semester.

Ni gör ett fantastiskt jobb och är mycket serviceinriktad. Ingen tvekan om att djuren har det bra hos er!!!

Vi kommer absolut att lämna Krösamaja hos er igen.

Mvh Anneli & Patrik

* En stor, stor KRAM till er för att ni tar hand om Milo på ett så underbart sätt! Vad hade vi gjort utan er?! Milo har varit hos er på dagis några gånger och nu första gången som kollokille :). Han kommer att vara hos er ett tag till innan vi hämtar vår goskille. Hur många skulle tänka på att skicka ett så rart och personligt formulerat mess om Milos första dagar, tror det bara är ni som tänker på en sån sak! Så tack för att ni finns å för att ni e så supergulliga, varma å omtänksamma!! Kram!!! Marie

* En stor stor KRAM till djurkollo, Pancho och Turbo har varit hos er 3ggr i sommar, och allt är bara positivt.Ett stort tack för att ni finns och tar hand om mina små fyrbenta på ett så professionelt och trevligt sätt, vi återkommer. Mvh Susanne, Pancho och lilla Turbo. // Susanne Peterson, Bergeforsen

* Hej tjejer!

Stort tack för omsorgen ni gav min hund Molly när hon var på ert fina pensionat. Det var en mycket glad och nöjd hund jag hämtade. Vi ses snart igen!

Hälsningar Mollys matte Barbro

* Hej!

På avslutningen av aktivitetskursen glömde jag att tala om för er vilken kanonbra kurs det var! Gillar er mjuka och positiva inställning till inlärning. Vi har lärt oss massor Ben och jag, bla. fattade jag äntligen det här med klicker.Ser fram emot fler kurser eller aktiviteter.

Kram från Lotta o Ben.

* Hej på er!

Bättre sent än aldrig kommer här ett stort tack från Indra. Hon var hos er för andra gången nu i september och verkar ha haft det jättebra. Hon var så ovanligt lugn då vi lämnade henne, så det kändes tryggt och bra för oss. Hoppas hon är välkommen igen och tack för att ni skickade stamtavlan som jag helt glömde bort.

Hälsn från Indra med familj.

*Hej!

Nu har vi kommit hem efter en kanonbra vecka hos er! Vi som normalt gillar att sträcka ut våra långa ben rejält med en springtur en par timmar varje dag är glada och harmoniska. Det betyder att vi har fått tillräckligt med motion och uppmärksamhet hos er. Till och med pedikyren var digg! Tack så mycket för bra service och vi kommer tillbaka!

Hälsningar Taz & Goofy

* Tänk vad skönt att det finns ett så härligt hundpensionat i närheten av där vi bor! Vi är toppennöjda med våra hundars vistelse hos er, både i maj och nu i oktober. Det känns tryggt att veta att ni verkligen bryr er om våra hundar, att ni gillar dem och pysslar om dem. Ni gör ett superjobb AnnSofie och Tove! Vi kommer gärna tillbaka, även om det nog dröjer ett tag nu. Lycka till framöver med er verksamhet!

Inger & Uffe åsså Casper & Melker förstås

* Hej

Nu skall jag äntligen ta mig tid och berömma dessa två duktiga tjejer. Vi hade våran Tollare Bernard hos dem i två veckor under vår utlandsresa. Det kändes tryggt och bra. Inga problem här inte, Vår hund fick en fotskada innan vi lämnade honom och de skötte denna med glans, så bra det blev och vi satt där borta i utlandet. Det kändes så tryggt. Att ni dessutom har det fint och rent gör ju inte saken sämre , man känner att den fungerar innan man lämnat hunden. Lagom antal hundar skvallrar om att man inte bara lämnar sin kära vovve på förvaring utan till dem som gillar djur. Så jag säger igen, Tack för att ni finns och jag hoppas ni håller på länge till så att man får återkomma. Många har frågat mig hur det var och jag har sagt, lämna din hund där inga problem.

Ha det så gott hälsningar från Annika och Janne

voff från Bernard

* Idag hämtade jag hem mina tjejer som vari på kollo för första gången. Så goa och glada fotvård hade dom fått oxå.sen la dom sej i bilen så nöjda och belåtna..ett stort tack till er som har hängt med tjejerna den här veckan. Dom kommer tillbacka Molly ochTyra och matte tackar så mycket. Jag kan verkligen rekomendera detta ställe

* Hej till alla,

jag hade tur och få utföra praktiken på Djuorkollo från augusti - oktober 2012. Jag åkte varje dag 300 km. MEN det spelade ingen roll för att jag hade det såååå bra. I framtiden vilja jobba med hundar och därför var det viktig för mig att kunde göra den här praktiken.

Jag kunde lära mig så mycket om hundar, deras kroppspråk, organisation i hunddagisen, butiken, salongen mm.

Och efter 2 månader tror jag kan man bedöma en hunddagis/hundpensionat. Och om en grej är säker - sen är det följande:

Djurkollo är en av den bästa dagisen/pensionat jag vet om. För alla hundar (från Chihuahua till Rottweiler) gör man här allt på bästa sätt. Promenader, leka i rastgård eller bara att ha det mysig - allt vad hundar behöver gör man och allt gör man 100 % och med hjärta.

Min svenska är inte perfekt. Hoppas att ni förstår vad jag ville säger.

AnnSofie, Tove och självklart Katarina:

Jag säger TUSEND TACK att jag kunde vara med i teamet!!!!!

Jag saknar hundar och er!

Kram Michaela Schaumann

* Hej.

Men jösses så fint ni hade gjort det. Det var verkligen jättefint och jag kommer inte att tveka en sekund att lämna mina hundar hos er. Rövargrottan eller Gnottarna blir bra!(Jag tror att det hette så)

Tack även för ett professionellt omhändertagande av våra alpackor! Katten Kalle var också nöjd!

Tack för att ni finns..Ni behövs!

/Marie

Öppettider:

Vardagar Dagis:


6,30-18,00


lunchstängt 12,00-13,00


Vid behov och överenskommelse kan vi öppna dagis kl 6,00

Pensionat:


Vi har öppet alla dagar året om vardagar, helger och storhelger!

För vidare information om lämning samt hämtning så titta under pensionatsflikarna.

Butiken:


Butiken är öppen alla vardagar då dagis är öppet.

Under helgerna så har vi öppet i den mån vi kan.

Copyright Djurkollo AB 2011

annsofie@djurkollo.se

Vägbeskrivning: