Terese Blomström

Från Sundsvall, 4mil söder om Sundsvall. Ta första avfarten, från E4, till höger vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuter körtid.

Från Hudiksvall, 4 mil norr om Hudiksvall. Ta andra avfarten, från E4, till vänster vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuters körtid.

Terese Blomström!

Anställd på heltid sen januari 2014.

Jag är en positiv tjej som tycker om att jobba med djur! Jag bor i Gnarp tillsammans med mina hundar Niva och Lilla My.

Jag har vuxit upp i Jättendal i ett stort hus och spenderade mycket tid med våra hundar under hela min uppväxt. De var mina bästa vänner!


När jag sedan flyttade hemifrån så skaffade jag en shiba, Felix. Han var min första egna hund. När han hastigt gick bort så köpte jag min Molle, också en shiba som tyvärr fick somna in oktober 2018.


Just nu består min familj av chihuahuaflickan Lilla My och ett riktigt yrväder vid namn Niva, en liten shibaflicka. Vi spenderar mycket tid i skog och natur, men även endel ute på rallyplanen.   


Jag har alltid haft djur omkring mig, hund, katt, häst och kanin och det har bidragit till ett stort intresse för djur, framför allt hundar.


Jag är uppvuxen med Gordon settrar och även en liten Volpino italiano. En av settrarna, Ingo, fick flytta hem till mig under en tid och var Molles stora förebild och bästa kompis.


Jag har alltid haft som mål att få jobba med djur och har haft praktik på en veterinärmottagning i Söderhamn. När jag bestämt mig för att flytta hemåt hörde jag av mig till Djurkollo och frågade efter praktik, för vad kan vara bättre än att få vara med hundar hela dagarna? Sagt och gjort, praktik blev det och nu är jag anställd på heltid. Perfekt!

Öppettider:

Vardagar Dagis:


6,30-18,00


lunchstängt 12,00-13,00


Vid behov och överenskommelse kan vi öppna dagis kl 6,00

Pensionat:


Vi har öppet alla dagar året om vardagar, helger och storhelger!

För vidare information om lämning samt hämtning så titta under pensionatsflikarna.

Butiken:


Butiken är öppen alla vardagar då dagis är öppet.

Under helgerna så har vi öppet i den mån vi kan.

Copyright Djurkollo AB 2011

annsofie@djurkollo.se

Vägbeskrivning: