Petra Gradin

Från Sundsvall, 4mil söder om Sundsvall. Ta första avfarten, från E4, till höger vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuter körtid.

Från Hudiksvall, 4 mil norr om Hudiksvall. Ta andra avfarten, från E4, till vänster vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuters körtid.

Petra Gradin!

Anställd på heltid sen oktober 2013.

Jag är en lugn, glad och sann djurvän. Jag är född och uppvuxen på en bondgård i Gnarp med en massa härliga djur. Nu bor jag i en lägenhet tillsammans med min fina hund Ville och min söta katt Viktor.

Jag har alltid haft djur runt mig, under hela min uppväxt, allt från katter och hundar, till mjölkkor och grisar, höns, kaniner, ökenråtta, hamster, kalkoner och fåglar. Så djurvana det har jag hunnit få en massa under alla år.


Idag har jag en egen hund, blandras hane på 9 år. Blandning mellan Jämte-Hälleforsare-Gråhund som får följa med morfar ut och jaga ibland. Förutom jakt så trivs Ville med att gå långa härliga promenader och utforska nya vägar. En annan favorit är att få ligga på soffan och mysa tillsammans med matte. Ville finns alltid vid min sida, varje dag. Min absolut bästa vän.


Den djurutbildning jag har, har jag fått på Djurkollo. Jag har ett stort brinnande intresse för djur och tycker om att ständigt få nya kunskaper.

På gymnasiet i Sundsvall gick jag måleri i 3 år men insåg att detta inte var något för mig så att få chansen att jobba på ett hunddagis är rena drömmen för mig.  

Öppettider:

Vardagar Dagis:


6,30-18,00


lunchstängt 12,00-13,00


Vid behov och överenskommelse kan vi öppna dagis kl 6,00

Pensionat:


Vi har öppet alla dagar året om vardagar, helger och storhelger!

För vidare information om lämning samt hämtning så titta under pensionatsflikarna.

Butiken:


Butiken är öppen alla vardagar då dagis är öppet.

Under helgerna så har vi öppet i den mån vi kan.

Copyright Djurkollo AB 2011

annsofie@djurkollo.se

Vägbeskrivning: