Ida Pettersson

Från Sundsvall, 4mil söder om Sundsvall. Ta första avfarten, från E4, till höger vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuter körtid.

Från Hudiksvall, 4 mil norr om Hudiksvall. Ta andra avfarten, från E4, till vänster vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuters körtid.

Ida Pettersson!

Anställd på heltid sen juni 2015.

Jag är en snäll, glad och djurtokig tjej som har växt upp på en bondgård i Hudiksvall med Highland Cattle kor, Angora getter, hästar, en hund (border collie) och en katt. Själv så hade jag en foderhäst och några kaniner som liten.

Just nu bor jag i ett hus i Bjuråker med min sambo, mina hundar Ceana och Allie och min katt Signe. Ceana är en charmig liten sheltieflicka som alltid är pigg på att få följa med överallt. Vi provar på det mesta tillsammans och fyller våra dagar med dagiskompisar, rallylydnad, agility, utställning, båtturer, skogspromenader och en massa annat skoj. Allie är en liten chihuahuaflicka som älskar att mysa och pussas. Att leka och gosa i soffan är det hon gillar allra bäst.

Signe är en lugn liten Raggdolltjej som gillar att sova på soffan hos matte.


Jag har gått Barn och fritidsprogrammet på Slottegymnasiet i Ljusdal, jag har också gått en hästskötarutbildning på Dalslands folkhögskola i Färgelanda.

Jag har praktiserat hos en Tervuren uppfödare när jag var yngre, sedan har jag varit hundvakt åt hundar så fort jag fått chansen.

Tidigare platser jag jobbat på är: Fridhems förskola, A-assistans och Stall Jan-Olov Persson.


Jag skulle inte kunna få ett bättre jobb än att få jobba på Djurkollo, jag trivs så bra både med hundarna och med personalen som jobbar här.

Öppettider:

Vardagar Dagis:


6,30-18,00


lunchstängt 12,00-13,00


Vid behov och överenskommelse kan vi öppna dagis kl 6,00

Pensionat:


Vi har öppet alla dagar året om vardagar, helger och storhelger!

För vidare information om lämning samt hämtning så titta under pensionatsflikarna.

Butiken:


Butiken är öppen alla vardagar då dagis är öppet.

Under helgerna så har vi öppet i den mån vi kan.

Copyright Djurkollo AB 2011

annsofie@djurkollo.se

Vägbeskrivning: