Caroline Hjälm Almqvist

Från Sundsvall, 4mil söder om Sundsvall. Ta första avfarten, från E4, till höger vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuter körtid.

Från Hudiksvall, 4 mil norr om Hudiksvall. Ta andra avfarten, från E4, till vänster vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuters körtid.

Caroline Hjälm Almqvist!

Anställd hundinstruktör sen mars 2020.

Caroline heter jag, är en glad och positiv tjej med passion för djur. Kommer ursprungligen från en liten ort norr om Stockholm. Nu har jag äntligen hittat upp till Hälsingland, där jag även har en del släkt sedan innan. Här bor jag med mina två barn, min man och såklart med mina två hundar, en katt och häst.

Djur har alltid varit och är fortfarande ett stort intresse då jag växt upp med alla möjliga djur. Jag har också hängt mycket på 4H gård där min mamma jobbade när jag var yngre.

Min första egna hund fick jag när jag var 13 år och sedan dess har jag nästan hela tiden haft två hundar åt gången. Jag tränar mycket och har tävlat med alla hundar jag har haft. Det jag har tränat mest är agility, lydnad. Alla mina djur är inklickade både hundar, katt och häst.

Under min gymnasiegång gick jag djurvård på ett naturbruksgymnasium, vilket gjorde att jag fick en stor kunskap om djuren och där jag även läste extra kurser inom hund.

Sen har jag även jobbat på en Arken Zoobutik som butikschef vilket gav en enorm kunskap om djur, djurens behov och alla dess tillbehör.

Min utbildning inom hund som hundinstruktör och min hunddagiskompetens har jag tagit genom Hundens hus i Stockholm.

Öppettider:

Vardagar Dagis:


6,30-18,00


lunchstängt 12,00-13,00


Vid behov och överenskommelse kan vi öppna dagis kl 6,00

Pensionat:


Vi har öppet alla dagar året om vardagar, helger och storhelger!

För vidare information om lämning samt hämtning så titta under pensionatsflikarna.

Butiken:


Butiken är öppen alla vardagar då dagis är öppet.

Under helgerna så har vi öppet i den mån vi kan.

Copyright Djurkollo AB 2011

annsofie@djurkollo.se

Vägbeskrivning: