AnnSofie Lovlycke

Från Sundsvall, 4mil söder om Sundsvall. Ta första avfarten, från E4, till höger vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuter körtid.

Från Hudiksvall, 4 mil norr om Hudiksvall. Ta andra avfarten, från E4, till vänster vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuters körtid.

AnnSofie Lovlycke!

Äger och driver Djurkollo AB tillsammans med Tove Lovlycke.

Jag är en pigg och glad tjej som älskar livet med min familj och alla våra djur. Min familj består av en sambo, tre barn, sex hundar, fem katter, nio kaniner, två minigrisar och en hög med dvärgsilkeshöns i vår hönsgård. Vi bor på en gård i Gnarp med naturen och skogen runt hörnet.

Att starta Djurkollo är en dröm som går i uppfyllelse för mig. Att få tillbringa hela dagar med olika sorters djur, lära känna alla olika individer och deras hussar och mattar samt att kunna jobba med mitt stora intresse på heltid, är något jag alltid har önskat mig.

För att kunna starta Djurkollo har jag gått en ettårig hundutbildning. Jag gick då som lärling på ett hunddagis i Sundsvall, AmNi´s Hundhus. Att få gå som lärling där gav mig fantastiska möjligheter att lära mig hundar på ett annat sätt än att bara läsa ur en bok. Jag fick chansen att se och lära mig hundarnas kroppsspråk i olika situationer, jag lärde mig läsa signaler och framförallt lärde jag känna olika fantastiska individer som alla lärde mig något nytt varje dag. Helt underbart! Eftersom AmNi´s även erbjuder sina kunder salongstjänster, butikstjänster och kursverksamhet så fick jag vara med och lära mig väldigt mycket på en bred nivå.

Jag har även i min utbildning gått och läst till valp- och fortsättningsinstruktör, samt bland annat beteende, hälsa och raskunskap hos en tjej vid namn Erica Höglund. Hennes fakta och kunskap tillsammans med allt det som mina lärlingslärare Amelie och Evelina gav mig, blev enligt mig det bästa sättet jag kunde lära mig på. 

Djur har alltid funnits i mitt liv. Som liten red jag på ridskola och var hästskötare åt så många hästar jag kunde.


Hundarna har alltid haft en speciell plats i hjärtat. Annie, en söt liten norrfolkterrier, blev familjens första hund när jag var tolv år och på den vägen är det. Hon sov i min säng, vi åkte på utflykter, vi provade på agillity och lekte i massor.


När jag sedan blev vuxen kom Oskar in i mitt liv. Oskar var en bestämd och envis liten dvärgschnauzer kille som jag har fick kämpa en hel del med. Han lärde mig mycket.


I familjen finns idag en Border Collie vid namn Dexter, två shibor vid namn Misa och Bim en chihuahua vid namn Junie och en Berger som heter Prada. Alla fem har sina egna personligheter och varje dag med dem alla är lika härlga och lärorika. Rallylydnad, utställningar, trickträning och skogen är deras favoritgöror.


Öppettider:

Vardagar Dagis:


6,30-18,00


lunchstängt 12,00-13,00


Vid behov och överenskommelse kan vi öppna dagis kl 6,00

Pensionat:


Vi har öppet alla dagar året om vardagar, helger och storhelger!

För vidare information om lämning samt hämtning så titta under pensionatsflikarna.

Butiken:


Butiken är öppen alla vardagar då dagis är öppet.

Under helgerna så har vi öppet i den mån vi kan.

Copyright Djurkollo AB 2011

annsofie@djurkollo.se

Vägbeskrivning: