Kurser

 Telefon:

0735-068524

Adress:

Östra Stationsvägen 38

820 77 Gnarp

Vägbeskrivning:

Från Sundsvall, 4mil söder om Sundsvall. Ta första avfarten, från E4, till höger vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuter körtid.

Från Hudiksvall, 4 mil norr om Hudiksvall. Ta andra avfarten, från E4, till vänster vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuters körtid.

Mejl:

Copyright Djurkollo AB 2011

Kurser!

Valpkurs


6 tillfällen 1000:-

Målet med vår valpkurs är att lära er nyblivna hundägarna lite mer om valpen/hundens beteende samt att ge er en bra start till att få en trevlig & harmonisk hund. Praktik blandas med teori samt lek.

Vi tränar på sitt, ligg, hälsa fint, koppelträning, passivitetsträning, miljöträning, inkallning & har kontaktövningar.

På teorin kommer vi att prata om valpens utveckling, uppfostran, gränssättningar, rumsren eller ej, stress, lekar, vardagsträning samt raskunskap. 

 

Valpkursen är uppdelad på sex tillfällen, ca 2 timmar per gång, med max åtta deltagare. Anmälan görs på mejl eller telefon och är bindande.

Fortsättningskurs / Vardagsträning

6 tillfällen 1000:-

Kursen är upplagd så att den fungerar för alla er som gått valpkurs, men även för alla er som vardagstränat er hund hemma och som nu skulle vilja gå kurs för att lära er lite mer. Hunden bör vara äldre än 6 månader för att orka med de övningar vi gör.

Under kursens gång kommer vi att träna mycket på inkallning, gå fint i koppel, kontaktövningar, ha miljöträning med mera.


Fortsättningskursen är uppdelad på sex tillfällen, ca 1 - 1½ timme per gång, med max 8 deltagare. Anmälan görs på mejl eller telefon och är bindande.

6 tillfällen 1100:-

Rallylydnad är en positiv och rolig sport för både hund och förare där samarbetet och kontakt utvecklas.

Sporten går ut på att ta sig igenom en bana med skyltar som har olika anvisningar.

På den här kursen lär vi oss de olika skyltarna och sätter ihop kortare kedjor av de olika momenten. Sista tillfället bygger vi en lättare bana.

Rallylydnad är en sport som passar alla att prova på. För att kunna gå kursen behöver hunden kunna gå i koppel samt kunna ligga och sitta.


Ralllylydnadskursen är uppdelad på sex tillfällen, ca 1 - 1½ timme per gång med max 8 deltagare. Anmälan görs på mejl eller telefon och är bindande.

Rallylydnad nybörjare, Kurs 2 

4 tillfällen 600:-

Kursen är till för dig som har kan Rallyskyltarna i nybörjarklass och som önskar utveckla din Rallylydnad i just nybörjarklassen.

Vi bygger banor med varierande anvisningar och tränar mer på de olika momenten.


Kursen är tävlingsförberdande för de ekipage som önskar ge sig ut på tävlingsbanan tillsammans.


Ralllylydnad, kurs 2, är uppdelad på fyra tillfällen, ca 1 timme per gång med max 8 deltagare. Anmälan görs på mejl eller telefon och är bindande.

Aktivitetskurs 

6 tillfällen 1000:- 

Att ha roligt med sin hund och leka tillsammans är rena drömmen för många av oss hundägare. På vår aktivitetskurs provar bland annat vi olika typer av grenar, rallylydnad, spår, dogparkour, agility och annat smått och gott.


Aktivitetskursen är uppdelad på sex tillfällen, ca 1 - 1½ timme per gång med max 8 deltagare. Anmälan görs på mejl eller telefon och är bindande.

Privat träning

300:-/timme

En del hundägare och hundar behöver lite extra hjälp. Vi tränar i lugn och ro med

hundarna i den miljö där ni behöver det. Kontakta AnnSofie om du vill veta mer eller ha ett första möte.

Rallylydnad nybörjare


Öppettider:

Vardagar Dagis:


6,30-18,00


lunchstängt 12,00-13,00


Vid behov och överenskommelse kan vi öppna dagis kl 6,00

Pensionat:


Vi har öppet alla dagar året om vardagar, helger och storhelger!

För vidare information om lämning samt hämtning så titta under pensionatsflikarna.

Butiken:


Butiken är öppen alla vardagar då dagis är öppet.

Under helgerna så har vi öppet i den mån vi kan.