Pensionatsinformation

Från Sundsvall, 4mil söder om Sundsvall. Ta första avfarten, från E4, till höger vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuter körtid.

Från Hudiksvall, 4 mil norr om Hudiksvall. Ta andra avfarten, från E4, till vänster vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuters körtid.

Pensionatsinformation!

På Djurkollos hundpensionat får din hund ett eget hemtrevligt, ljust och luftigt rum att vistas i. I alla våra rum finns det en mysig soffa eller säng att krypa upp i, något som brukar vara väldigt populärt efter en härlig aktivering utomhus.

Vi prioriterar rutiner för utevistelse, aktivering och vila högt på Djurkollo för våra gäster. På så vis får vi lyckliga och harmoniska hundar.


Pensionatshundarna rastas fem gånger på en dag, varav två längre promenader, en kortare promenad och två kissturer. Utöver promenader och rastningar så har vi en lekhage som vi gärna använder, för våra gäster som funnit vänner uppskattas lek i hagen.


Efter en härlig dag med aktivering, sällskap och kärlek så somnar alla vovvar gott om kvällarna.

Extra utflykt finns för de hundägare som önskar beställa det till sin hund.


Läs mer under hundpensionatsfliken

"Det lilla extra"

Vi ser era hundar dygnet runt med hjälp av vår övervakningskamera!


Vi kan, med hjälp av vår roterbara kamera, se hundarna i alla rum. Detta skapar trygghet för våra fyrbenta vänner och deras hussar och mattar, men även för oss som har ansvar för era hundar när ni är bortresta.

Med hjälp av kameran ser vi om någon hund är orolig, har svårt för att komma till ro och somna osv. Då kan vi enkelt gå ner till hunden och trösta den samt stanna kvar över natten om det behövs. Visst är det toppen!


Förutom kameraövervakning har vi även securitas direktlarm på lokalen. Detta är något vi haft sedan vi öppnade våren 2011.

Vi som äger och driver Djurkollo bor endast 300 meter ifrån vårt hundpensionat vilket gör att vi snabbt är på plats hos våra gäster om dom behöver oss.

Fotot ovan är taget en natt på våra vänner Roland och Moltas som ligger rakt ner i soffan och sussar så gott. Till höger ser ni Inka som låg i rummet sidan om, hon snarkade gott hon med.

Öppettider:

Vardagar Dagis:


6,30-18,00


lunchstängt 12,00-13,00


Vid behov och överenskommelse kan vi öppna dagis kl 6,00

Pensionat:


Vi har öppet alla dagar året om vardagar, helger och storhelger!

För vidare information om lämning samt hämtning så titta under pensionatsflikarna.

Butiken:


Butiken är öppen alla vardagar då dagis är öppet.

Under helgerna så har vi öppet i den mån vi kan.

Copyright Djurkollo AB 2011

annsofie@djurkollo.se

Vägbeskrivning: