Hunddagis

Från Sundsvall, 4mil söder om Sundsvall. Ta första avfarten, från E4, till höger vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuter körtid.

Från Hudiksvall, 4 mil norr om Hudiksvall. Ta andra avfarten, från E4, till vänster vid OKQ8. Följ vägen 600 meter så hittar ni oss på höger sida.

Endast 30 minuters körtid.

Hunddagis!

Att sitta själv hemma hela dagarna medans matte och husse är på jobbet, det är inget hundliv. Lämna din bästa kompis hos oss på hunddagis istället! Vi ger din bästa vän stimulans och sällskap hela dagen och du slipper ha dåligt samvete över att din vän sitter hemma själv.

Hundar är flockdjur och behöver få vara tillsammans med hundar och människor om dagarna för att må bra. Att få ingå i en flock är både nyttigt och lärorikt för hunden, det lär hunden att vara social och få ett gott hundspråk, det berikar hundens liv och hjälper den i t,ex leken med andra hundar.


En hund som sitter själv hemma långa dagar blir ofta olycklig och ensam. Hunden blir dessutom ofta understimulerad och detta leder i sin tur till problembeteenden, det vill säga, hunden hittar egna sätt för att få utlopp för sin energi.

Hunddagis är det perfekta alternativet för dig som vill ge din vän en till flera glädjefulla dagar i veckan med kompisar. På Djurkollos hunddagis får din vän massor av kärlek, aktivering, vila och mys, den perfekta blandningen för att få lyckliga och harmoniska hundar.

Öppettider:

Vardagar Dagis:


6,30-18,00


lunchstängt 12,00-13,00


Vid behov och överenskommelse kan vi öppna dagis kl 6,00

Pensionat:


Vi har öppet alla dagar året om vardagar, helger och storhelger!

För vidare information om lämning samt hämtning så titta under pensionatsflikarna.

Butiken:


Butiken är öppen alla vardagar då dagis är öppet.

Under helgerna så har vi öppet i den mån vi kan.

Copyright Djurkollo AB 2011

annsofie@djurkollo.se

Vägbeskrivning: